Aquamarijn

Aquamarijn kan kleurloos, blauw, groenachtig tot groen en geelachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en behoort tot de beryl-groep.

Werking

Aquamarijn is een hele spirituele steen met een sterk kalmerende werking (zowel geestelijk als lichamelijk). Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken afgerond moeten worden want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijv. op mensen die bij- of verziend zijn), maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto immuunziektes.

 • AQU-001 Aquamarijn getrommeld, á 3 stuks
  AQU-001 Aquamarijn getrommeld, á 3 stuks

  Aquamarijn kan kleurloos, blauw, groenachtig en geelachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

  € 1,00
 • AQU-002 Aquamarijn getrommeld, á 3 stuks
  AQU-002 Aquamarijn getrommeld, á 3 stuks

  Aquamarijn kan kleurloos, beige, bruinachtig van kleur zijn. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans en behoort tot de beryl-groep.

  € 1,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2007 - 2023 Exotische Kralen / Jewels 4 You | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel